Græskar Puré

 

Cick for English

 

Ingredienser:
1 stk Hokkaido græskar


Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 200 *C.
2. Halver græskarret og fjern alle kernerne.
3. Skær græskarret i stykker og læg på bagepapir på en bageplade.
4. Bag stykkerne i ovnen i ca. 40-60 min. ved 200 *C; hvor længe de skal bage, afhænger af hvor tykt du har skåret græskarstykkerne.
5. Vend græskarstykkerne om efter de første 20 min i ovenen.

6. De er færdig når du kan prikke en gaffel eller kniv i det tykkeste stykke og kniven slipper nemt.
7. Bagepladen med græskarstykkerne tages ud af ovenen og køles af 5-10 minutter, så du kan holde dem og ikke brænder dine fingre.
8. Med en ske eller knive, fjernes skinet fra kødet og læg græskarkødet i en skål eller Foodprocessor.
9. Purer græskarkødet grundigt med en gaffel eller i Foodprocessoren til du har en homogen masse uden for mange klumper.
10. Vej puréen af som du har lyst - puré mængden til en pumpkin pie er 425g.

Noter:
- Den frosne puré tages ud af fryseren og opbevares i køleskabet dagen før at du skal bruge den.

- Puréen kan opbevares i køleskabet i op til 1 uge eller i fyseren i op til 3 måneder.

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Giv din mening til kende

Rating: 0 stars
0 votes