Neutral Glaze
Click for English
Klik for en Sukkerfri glaze
Ingredienser:
150 g Vand
250 g Sukker
1 1/2 tsp (6g) Pektin
100 g Glukose
1/2 tsp (2g) Citronsaft
508 g i alt

*Der er neutral glaze ovenpå disse jordbær.
Fremgangsmåde:
* Denne opskrift skal laves dagen før du planlægger at bruge den.
1. I en lille skål, bland 50g sukker og pektinen sammen.
2. I en lille gryde på medium-lav varme, tilsæt vandet, sukkeret og glukosen, og rør konstant.
3. Når blandingen når 45 *C, tilsættes pektin-sukker blandingen.
4. Ved 85 *C, tilsættes citronsaften.
5. Med en stavblender, blend den varme glaze i ca. 1 minut; så den bliver uklar.
6. Hæld glazen i en bøtte.
7. Dæk glazen med plastik film tæt nedover glazen og tryk filmen ned for at fjerne og undgå luftbobler imellem glazen og filmen.
8. Sæt glazen på køl natten over.
9. Dagen efter fjernes filmen.
10. Glazen er nu klar til brug; du kan bruge den koldt eller varmt ved at opvarme den i en mikroovn. Glazen bruges som en tynd film på mange friske desserter blandt andre denne lækre jordbær tærter.
- Brugsvejledning:
1. Dyp din pyntefrugt i glazen, så holder frugten sig længer og pænere.
2. Opvarm glazen og pensle den på din kage eller frugter (det er nemmere at pensle den på en frosne kage).
Noter:
- Holdbarheden af glazen afhænger af hvor ren den er; hvis stykker af frugt eller kage bliver blandet i glazen, holder den ikke så længe.
- Ren neutral glaze holder sig i en lufttæt emballage i op til 2 måneder.
Giv din mening til kende / leave a rating
Add comment
Comments