Kirsebærsauce
Click for English
Til 6-8 personer
Ingredienser:
450 g Frosne kirsebær
75 g Sukker
1 Spsk (15g) Citronsaft
540 g i alt
Fremgangsmåde:
1. I en lille gryde på medium-lav varme, tilsæt alle ingredienserne.
2. Lad den simre med et låg på i 30-60 minutter og rør i ny og næ.
3. Blandingen er færdig når bærene nemt kan masses ud med en spatel eller ske.
4. Opbevar i køleskabet med plastik film helt ned til saucen natten over eller indtil den er helt afkølet. Saucen burde bliv en lille smule tykkere natten over.
Noter:
- Denne opskrift er typisk brugt til risalamande, men man kan sagtens bruge den til noget andet.
- Hvis du heller vil have en mere jævn sauce, purer den da i en blender før den køles af.
- Hvis du vil have saucen tykkere kan du tilsætte 1-2 tsk majsstivelse blandet med en lille smule vand, efter at saucen er færdig kogt.
- Opbevares i lufttæt emballage i op til 1 uge i køleskabet eller op til 3 måneder i fryseren.
Giv din mening til kende / leave a rating
Add comment
Comments