Kirsebærsauce

 

Click for English

 

Til 6-8 personer

 

Ingredienser:

450 g Frosne kirsebær
75 g Sukker
1 Spsk (15g) Citronsaft 

     540 g i alt

 

Fremgangsmåde:

1. I en lille gryde på medium-lav varme, tilsæt alle ingredienserne.  

2. Lad den simre med et låg på i 30-60 minutter og rør i ny og næ.  

3. Blandingen er færdig når bærene nemt kan masses ud med en spatel eller ske.  

4. Opbevar i køleskabet med plastik film helt ned til saucen natten over eller indtil den er helt afkølet. Saucen burde bliv en lille smule tykkere natten over.  

 

Noter:

- Denne opskrift er typisk brugt til risalamande, men man kan sagtens bruge den til noget andet.  

- Hvis du heller vil have en mere jævn sauce, purer den da i en blender før den køles af.  

- Hvis du vil have saucen tykkere kan du tilsætte 1-2 tsk majsstivelse blandet med en lille smule vand, efter at saucen er færdig kogt. 

- Opbevares i lufttæt emballage i op til 1 uge i køleskabet eller op til 3 måneder i fryseren. 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Giv din mening til kende / leave a rating

Rating: 0 stars
0 votes

Create Your Own Website With Webador