Borgmestermasse

 - Dansk Opskrift

 

Click for English

 

Ingredienser: 

100 g Marzipan, i skiver
100 g Sukker
100 g Smør, blødt

     300 g i alt

 

Fremgangsmåde: 

Pisk marcipanen og sukkeret sammen på medium hastighed (en håndmixer er nemmest til denne lille mængde). 

7. Tilsæt smør lidt ad gangen, indtil massen er klumpfri. Brug evt. en ske til at fladgøre marcipanen for at få klumperne gå væk. 

8. Pisk borgmestermassen på høj hastighed, til den bliver let og luftig.

 

Noter:

- Brug borgmestermassen, som du bruger remonce. Der er også mange opskrifter på denne webside, der bruger borgmestermasse. 

     - Kanelsnegle

     - Kanelstænger

     - Kanelsnurrer

     - Spandauer

     - Kringle 

- I en lufttæt emballage kan borgmestermassen opbevares ved stuetemperatur i 2-3 dage, 2-3 uger på køl eller 6-12 måneder på frost. 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Giv din mening til kende / leave a rating

Rating: 0 stars
0 votes

Create Your Own Website With Webador