Amerikansk Smørcreme

 - Amerikansk Opskrift

 

Click for English

 

Ingredienser: 

600 g Smør, lidt blød 
300 g Flormelis, sigtet 
5 g Vanilje 

     905 g i alt

 

Fremgangsmåde:

1. Med en spatel, bland alle ingrdienserne sammen på medium-høj hastighed i ca. 5 minutter indtil smørcremen bliver ensartet, blød og luftigt.

2. Derefter er smørcremen klar til brug.

 

Noter:

- Man kan sagtens brug margarine i stedet for smør. Jeg anbefaler 50% margarine og 50% smør for at sikre stabiliteten af smørcremen og også for at den beholder den gode smør smag. 

- Hvis du venter mere end 1 dag før du bruger den, anbefaler jeg at dække smørcremen med film; hvis smørcremen efterlades utildækket i mere end 1 dag vil smagen andre sig.

- Hvis smørcremen er tildækket i mere end 2 dage, anbefaler jeg at lade den stå udenfor køleskabet og derefter at opfriske den ved at røre den i et minut før brug.

- Holdbarheden, når pakket i en lufttæt emballage, er ca. 4-5 dage ved stuetemperature, eller op til 1 måned på køl. 

- Hvis du bruger margarine er holdbarheden forlænget i op til 2-3 uger ved stuetemperatur eller i op til 2 måneder på køl. 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Giv din mening til kende / leave a rating

Rating: 0 stars
0 votes

Create Your Own Website With Webador