Amerikansk Smørcreme
- Amerikansk Opskrift
Click for English
Ingredienser:
600 g Smør, lidt blød
300 g Flormelis, sigtet
5 g Vanilje
905 g i alt
Fremgangsmåde:
1. Med en spatel, bland alle ingrdienserne sammen på medium-høj hastighed i ca. 5 minutter indtil smørcremen bliver ensartet, blød og luftigt.
2. Derefter er smørcremen klar til brug.
Noter:
- Man kan sagtens brug margarine i stedet for smør. Jeg anbefaler 50% margarine og 50% smør for at sikre stabiliteten af smørcremen og også for at den beholder den gode smør smag.
- Hvis du venter mere end 1 dag før du bruger den, anbefaler jeg at dække smørcremen med film; hvis smørcremen efterlades utildækket i mere end 1 dag vil smagen andre sig.
- Hvis smørcremen er tildækket i mere end 2 dage, anbefaler jeg at lade den stå udenfor køleskabet og derefter at opfriske den ved at røre den i et minut før brug.
- Holdbarheden, når pakket i en lufttæt emballage, er ca. 4-5 dage ved stuetemperature, eller op til 1 måned på køl.
- Hvis du bruger margarine er holdbarheden forlænget i op til 2-3 uger ved stuetemperatur eller i op til 2 måneder på køl.
Giv din mening til kende / leave a rating
Add comment
Comments