Glutenfri + Sukkerfri Chokolade Kage
Click here for English
Til 9 stykker kage eller til 1 kage 23x23cm
Ingredienser:
135 g Glutenfri mel Eller Hjemmelavet GF mel
1/2 tsk Vanilje
50 g Kakao pulver
1 tsk Bagepulver
1/4 tsk Salt
30 g Kokosolie (eller smør)
150 g Dadler (uden frø)
3 Bananer, moden
3 Æg
*(Valgfri) 100 g Mørk chokolade
925g i alt
Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 180 *C.
2. I en foodprocessor, bland sammen dadler til en klumpfri masse.
3. Tilsæt kokosolien, bananerne, og æggen til foodprocessoren.
4. Bland sammen til en ensartet masse.
5. I en skål, bland sammen alle de tørre ingredienser.
6. Hæld dadelblandingen i skålen med de tørre ingredienser og rør sammen til en ensartet masse.
7. Hak chokoladen i stykker og bland dem i kagedejen.
8. Smør formen.
9. Hæld kagedejen i formen og smør den jævnt ud.
10. Bag i 15-20 minutter eller indtil en kniv kommer ud ren når den prikkes i midten af kagen.
11. Lad kagen køle af og spis!
Noter:
- Denne kage kan opbevares i en luftæt emballage på stuetemperatur i op til 2-3 dage, på køl i op til 1 1/2 uger, eller på frost i op til 3 måneder.
Giv din mening til kende / leave a rating
Add comment
Comments