Glutenfri + Sukkerfri Chokolade Kage

 

Click here for English

 

Til 9 stykker kage eller til 1 kage 23x23cm

 

Ingredienser:

135 g Glutenfri mel Eller Hjemmelavet GF mel
1/2 tsk Vanilje
50 g Kakao pulver
1 tsk Bagepulver
1/4 tsk Salt
30 g Kokosolie (eller smør)
150 g Dadler (uden frø)
3 Bananer, moden
3 Æg
*(Valgfri) 100 g Mørk chokolade

       925g i alt

 

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 180 *C. 

2. I en foodprocessor, bland sammen dadler til en klumpfri masse. 

3. Tilsæt kokosolien, bananerne, og æggen til foodprocessoren.  

4. Bland sammen til en ensartet masse.  

5. I en skål, bland sammen alle de tørre ingredienser.  

6. Hæld dadelblandingen i skålen med de tørre ingredienser og rør sammen til en ensartet masse.  

7. Hak chokoladen i stykker og bland dem i kagedejen.  

8. Smør formen.  

9. Hæld kagedejen i formen og smør den jævnt ud.  

10. Bag i 15-20 minutter eller indtil en kniv kommer ud ren når den prikkes i midten af kagen. 

11. Lad kagen køle af og spis!  

 

Noter:

- Denne kage kan opbevares i en luftæt emballage på stuetemperatur i op til 2-3 dage, på køl i op til 1 1/2 uger, eller på frost i op til 3 måneder. 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Giv din mening til kende / leave a rating

Rating: 0 stars
0 votes